About us

WAAR STAAN WE VOOR (ABOUT US)

About us | Lounge-Fashion is recent door Hans en Bjorn in 2017 gelanceerd. Wij zijn een kleine lokale onderneming en doen dit vanuit passie voor stijlvolle en exclusieve merken. Hier opteren we voor merken met een verhaal en producten. Die passen bij iedereen die stijlvol van elk moment in het leven wil genieten.

We bieden een gamma aan dat voor elk seizoen en voor elk moment van ontspanning iets te bieden heeft. Gaande van casual tot er super uitzien. Dat is waar Lounge-Fashion voor wil staan!

ONS GAMMA

Ons gamma zal u dus zeker aanspreken voor elk moment van kwalitatieve ontspanning . Actief , relax, thuis of buitenshuis, we’ve got it!  Onze slogan is dan ook niet voor niets ‘Enjoy Home’!

Lounge-Fashion is gespecialiseerd in kwaliteitskledij (under-, swim- , loungewear en meer). En gaan constant op zoek naar die produkten. En ontwerpers die net dat ietsje meer bieden. Daarom werken we samen met, merken die nog onbekend zijn. En daarmee automatisch een bepaalde exclusiviteit uitstralen. Wij geloven dat onze klant de behoefte heeft aan iets anders, iets unieks.

ORIGINEEL

Onze kledij is origineel, soms gewaagd, maar altijd stijlvol en modern. Ons gamma is gevarieerd en zal zeker opvallen tussen de massa . Originele ontwerpen, diverse moderne stijlen, innovatieve en comfortabele stoffen. de juiste kleurcontrasten en hoogwaardige materialen.

  • De beste shopping ervaring.

We bieden de beste kwaliteitsmerken en producten aan. Dankzij onze focus op een gebruiksvriendelijke website. Een sterke visuele voorstelling van onze producten geniet je van de ultieme online shopping ervaring.

  • Geweldige service & volledige klanttevredenheid.

We gaan voor de uitmuntendheid die de kwaliteitsmerken die we aanbieden verdienen. Volledige klanttevredenheid door gratis levering, retour zonder gedoe binnen 14 dagen. En grandioze klantenservice via chat, sociale media, e-mail en telefoon.

  • Op jouw maat.

Onze online winkels zijn op jouw maat: in jouw regio of land, in jouw taal, betaal- en leveringsmethodes die jij kent. Het maakt ook niet uit waar je bent, want onze winkels werken perfect op elk toestel: een PC, een smartphone of een tablet.

Bedankt en veel shop-plezier!

https://www.lounge-fashion.be

About us | Lounge-Fashion
Lounge-Fashion

Hans & Bjorn


Onze voordelen

Ideeën en concepten

Ontwerp & interfaces

In hoge mate aanpasbaar

Eenvoudig in gebruik